Gimnáziumi évek alatt nagyon jó tanárom volt, nem csak az angol nyelvi tudásomat alapozta meg, de jókat beszélgettünk mindig és odafigyelt a diákjai magánéletére is. Ha valamilyen gondom volt, mindig fordulhattam felé, jó hallgatóság volt és tanácsot is tudott adni. Angol tudása nagyon magas szintű és ami a legfontosabb szerintem egy tanárnál, hogy át is tudja adni azt! Velem megszerettette a nyelvet, amit azóta a munkahelyemen is napi szinten használok, így csak ajánlani tudom, hogy őt válasszátok tanárotoknak! 

Kocsisné Tamás Diána
Vezető fuvarszervező
     

 Megtudtam, hogy az angol tanárom Roland elindította a weboldalát, aminek nagyon örülök! Sok sikert kívánok hozzá mindenkinek! Néhány mondatban leírom a 2-3 éves tapasztalataimat! Munkámból adódóan sokszor módosítani kell a “zoom “ órákat, ebben Roland nagyon készséges, és keresünk másik időpontot, így egy órám sem veszett el! Mivel mindig “egyedül vagyok”, a személyes haladásomhoz igazítja a “tanmenetet”! Nagyon kommunikatívak az órák, beleértve, hogy mi történik a nagyvilágban, vagy mit történt, történik velem! Volt, hogy külföldről is várta ha segítségre lenne szükségem, de nem kellett, így hívtam, hogy ne “álljon” készenlétben a telefon mellett! Hitetlen nyugalma, és az emberekhez, diákokhoz való nyitott, pozitív hozzáállása megnyugvást, és biztonságot ad nekem az angol nyelv használatához itthon, és külföldön egyaránt! Csak javasolni tudom minden korosztálynak! 

Csaba
Ügynök
     

 Minimáli nyelvtudásról az igényeimnek megfelelően felkészített úgy, hogy amerikában tökéletesen megálltam a helyem. 

Liszli Erika
Testépítő, dietetikus, intim tréner
     

 Olyan felkészítést kaptam az érettségire, hogy 93%-ot értem el. Egy évvel előtte ez egy elérhetetlen álom volt. Köszönöm!!! 

Dóri
Diák